Toppedalskolen

Et trygt sted at være for at lære

Brøndumvej 50 eller Vilstedvej 161, 9670 Løgstør - tlf. 9966 8600 - mail: [email protected]

Jane Dodensig Hermansen den 17-12-2018
    Årets vindere af udskolingens julevolley-tunering blev i år 9. kl. De gav personaleholdet kamp til stregen, men måtte forlade banen med et lille nederlag. Udskolingen havde en rigtig god dag med volley og gode udklædninger. Mellemtrinnet var med i hallen og se kampen imellem personalet og 9. kl.

Jane Dodensig Hermansen den 17-12-2018
    Kære forældre

Vi er blevet opmærksomme på, at I ikke kan se feriekalenderen på forældreintra. Vi finder hurtigst muligt en løsning på problemet.

Første skoledag efter juleferien er torsdag den 3. januar.
    Michael Kastrup Gram Svendsen den 17-12-2018
    Vigtig info,

På tordag d. 20/12 er der juleafslutning. Denne dag vil biksen ikke være åben. Medbring derfor selv madpakke.

Mvh,

6.kl
    Michael Kastrup Gram Svendsen den 17-12-2018
    Vigtig info,

Mvh,

6.kl
    Inge Bjerrum Trinkjær den 10-12-2018

Så er det fra i dag, at der er skoleindskrivning til 0.kl.

Der er åbent for digital indskrivning på kommunens hjemmeside fra d. 10.12 til d. 13.1.

Jane Dodensig Hermansen den 06-12-2018
    Tirsdag var en  særlig dag på Toppedalskolen, da vores første ord-piloter gennemførte pilotkurset. Det har været et fantastik hold med elever fra 6. til 8. klasse, som alle har været interesseret i at lære at bruge forskellige IT-hjælpemidler.
    Dagen blev fejret med besøg af forældre og bedsteforældre, der alle havde mulighed for at se, hvad eleverne har lært på kurset. Dagen bød desuden på boller, kage og ikke mindst diplomer. Efter Jul opstarter vi et nyt hold med ord-piloter.
  • Hanne Vandrup Petersen den 03-12-2018
    Kære forældre
    2. og 3. kl gik Lucia i Salling Kirke søndag.
    Der var mødt 18 veloplagte elever op.
    Se den lille film herunder.

vh. Luciaudvalget
    Jane Dodensig Hermansen den 30-11-2018
    På mellemtrins- og udskolingsafdelingen er alle klasselokalerne i dag blevet pyntet op. Skolen har i år lavet en konkurrence om at lave den flotteste dør. Der er kommet seks virkelige flotte døre ud af dagens arbejde. Vinderne bliver kåret til vores fælles afslutning den 20. december.
    Heidi Charlotte Jeppesen den 28-11-2018
    smileyBedsteforældredag - glasværksted

Medbring:
    glas uden mærkater til decoupage og glasmaling.
    Servietter
    Mvh indskolingen