• Brøndumvej 50 eller Vilstedvej 161, 9670 Løgstør

Toppedalskolen

• Jari Ivan Sørensen den 23-04-2014
    SE, HVAD DENNE SKOLE KAN TILBYDE LIGE NETOP DIT BARN. KLIK PÅ 'intro.avi' OG VÆLG 'Åbn':
    Inge Bjerrum Trinkjær den 20-01-2015
    Koordineret feriepasning.
    Så er der kommet en oversigt over, hvor der er nødåbent på de dage, hvor vi har lukket i LBO, og også hvilke dage det drejer sig om. Se under Nyt fra SFO/LBO.
    Erik Krogh Pedersen den 09-01-2015
    Kære forældre.

For ca. 2 år siden etablerede Toppedalskolen et initiativ, hvor I forældre stod for en skoledag og personalet fik mulighed for at udvide en pædagogisk weekend. Det initiativ fik meget ros og vi var meget imponeret over den massive tilslutning fra jer ift. at etablere spændende aktiviteter enten på skolen eller udenfor skolen for jeres børn.

Toppedalskolens ledelse sammen med personalet vil i foråret arbejde i de enkelte klasser med læringsmålstyret undervisning, som er noget af det essentielle i skolereformen. I den anledning har de brug for at fordybe sig i hvordan dette kan praktiseres, således vores børn får det optimale ud af det og vi som forældre, får større indsigt i eget barns læring.
    Derfor vil vi gerne indføre en ny forældre ”undervisningsdag”, således personalet i samlet flok får muligheden for denne fordybelse.

Datoen for denne undervisningsdag er fredag den 6. marts i tidsrummet 08.00 – 14.00, hvilket også er skolernes nationale trivselsdag. Temaet trivsel er jo oplagt, når I planlægger dagen og uanset hvad er vi med til at højne trivslen i vores klasser ved at deltage i skolens dagligdag. Vi ved godt, at dette er med lidt kort frist, men samtidig vil vi også gerne give personalet muligheden for i samlet flok at modtage undervisning fra et eksterns firma.

Rent praktisk vil vi gerne at forældrerådet i den enkelte klasse er tovholder for at engagere andre, dvs. sikre om muligt, at der er forældre, der vil stå for denne dag. Vi kan dog stå med klasser som ikke har mulighed for at hjælpe med at løse udfordringen, hvorfor skolen selvfølgelig sikrer undervisning af de elever. Skolebestyrelsesformand Tina Mejdahl vil gerne høre fra hvert forældreråd senest tirsdag den 10. februar om forældrene i klassen kan løfte opgaven.
    Ydermere skal skolebestyrelsen gerne en uge før dagen, dvs. senest fredag den 27. februar have det endelige program for dagen. Dette sendes også til Tina Mejdahl.

Tina Mejdahls email er: mejdahl@dlgpost.dk

Mangler man gode ideer til sådan en dag vil hjemmesiderne www.Forældrefiduser.dk og www.trivselsdagen.dk være behjælpelige.

Vi håber meget i vil tage positivt imod denne mulighed og være med til at give jeres børn en anden oplevelse end de normalt møder i deres skolegang.

Skolebestyrelsen
    Toppedalskolen