Toppedalskolen

Et trygt sted at være for at lære

Brøndumvej 50 eller Vilstedvej 161, 9670 Løgstør - tlf. 9966 8600 - mail: [email protected]

Jane Dodensig Hermansen den 07-11-2018
    I dag har 5. klasse været på forfatterbesøg på Løgstør skole. I år var det forfatteren Josefine Ottesen, som var besøgets hovedperson. Josefine fortalte om hendes forfatterskab, og eleverne havde mulighed for at stille hende spørgsmål. Eleverne fortæller, at det var et rigtigt godt og spændende besøg.
    Jane Dodensig Hermansen den 07-11-2018
    I går tog vi afsked med Inger. Inger har været ansat ved rengøringsenheden i Vesthimmerlands Kommune i 45 år og har i al den tid gjort rent på Toppedalskolen og tidligere Bakkeskolen. Vi håber, at Inger fremover komme til at nyde tiden hjemme.

• Lisbet Haaning den 31-10-2018
    Bedsteforældredag indskolingen.

Bedsteforældredag i indskolingen er fredag d. 30/11 hvor bedster julehygger med børnene i forskellige værksteder. Invitation kommer senere, men giv allerede nu bedsterne besked, så vi kan blive rigtig mange til en hyggelig dag.

M.v.h.
    Personalet i indskolingen.
  • Hanne Vandrup Petersen (HVP) den 12-10-2018
    En lille hilsen fra motionsdagen for 2. og 3. kl.
    Vi har haft en god dag med godt vejr, så det har været en ren fornøjelse at motionere i dag.
    Her lidt lidt billeder fra dagen.
    vh. Lærerne
  • 15-11-2018