Toppedalskolen

Et trygt sted at være for at lære

Brøndumvej 50 eller Vilstedvej 161, 9670 Løgstør - tlf. 9966 8600 - mail: toppedalskolen@vesthimmerland.dk

• Jari Ivan Sørensen den 30-08-2016
    Droneflyning:
    Anne-Sophie Amager den 30-08-2016
    Kære forældre og elever i indskolingen!

På mandag d.5 september har indskolingen Trivselsdag.
    Vi har i den forbindelse arrangeret en tur til Løgstør Limfjordsmuseum.

Eleverne skal med bus herfra kl 8.10 (alle møder ind som sædvanligt).  Vi er hjemme indenfor normal skoletid ;)

Vi tilbringer dagen med div aktiviteter: krabbefiskning, klappebassin, strandtur mv.

Alle bedes medbringe:
     - madpakke og drikkedunk
     - buskort, hvis man har dette
     - tøj til vejret
    alt dette i en lille rygsæk, som de selv kan bære ;)

Vi ser frem til en rigtig spændende dag!

Venlig hilsen Indskolingspersonalet:)
    Gitte Petersen den 25-08-2016
    Novellekonkurrence for alle mellem 10-18 år.
    Skriv en Fantasynovelle og deltag i konkurrencen.
    Lotte Fuglsang den 23-08-2016
    Forældreråd i 8. klasse

Nedenstående har meldt sig til at sidde i forældrerådet for 8. klasse og varetage de opgaver, dette medfører:

Tina (Mathildes mor)
    Sascha (Theas mor)
    Helle (Sagas mor)
    Janni (Mathias J's mor) er ansvarlig for klassekassen og suppleant
    Lotte Fuglsang den 20-08-2016
    En søforklaring⛵️

Onsdag den 17.august havde udskolingen besøg af Nanna Kjær Fuglsang, der på beleven og fængslende vis fortalte og viste billeder om sin skolebaggrund, ansættelse som kvinde i et ellers mandsdomineret erhverv ved verdens største containerrederi og uddannelse som såvel styrmand som maskinmester på SIMAC i Svendborg. Fokus blev dog lagt på de sidste 6 mdr., hvor hun har haft taget orlov fra studiet for at sejle med DK's nok mest legendariske sejlskib, hvor hun i februar påmønstrede på Grenada, sejlede gennem Panamakanalen til Galapagos og videre over Stillehavet i 32 døgn uden landkending til Nuku Hiva i Fransk Polynesien, hvor de dykkede, snorklede og besøgte de forskellige øer, indtil hun steg på flyveren på Tahiti for at ramme Danmark igen.🌎
    En formiddag, hvor der var fokus på geografi, biologi, kulturhistorie, medmenneskelig forståelse, tolerance og sameksistens.

Vedhæftet er Nannas powerpoint-præsentation.

Heidi Charlotte Jeppesen den 15-08-2016
    -Idræt:
  • Heidi Charlotte Jeppesen den 15-08-2016
    Hej 1. klasses forældre laugh

Vi er kommet godt igang efter ferien. Vi arbejder målrettet mod arbejdsro i klassen. Der bliver givet to krydser for en god time og børnene er meget opmærksomme og dygtige til at vurdere deres indsat. Når vi har fået 45 krydser fejrer vi successen med en film og popcorn.
    Vi vurderer at børnene trives bedre, når flere opgaver og har det generelt rigtig godt med roen i klassen. Så vi fortsætter den gode stil, til den er fast rutine for alle.

Praktisk info:
    -Ved fravær/sygemelding vil vi gerne at I skriver i kontaktbogen, så både Hanne og Heidi kan se meddelelsen. Vi tjekker intra hver morgen i tidsrummet 7.30 - 8.00.

-Idræt: Husk idrætstøj+håndklæde. Alle deltager, hvis der ikke er givet anden besked fra hjemmet. Tjek for fodvorter. Ved fodvorter husk badesko og strømpe til brug i salen.

Ses til forældremøde d. 31/8 kl. 18.30. Dagsorden følger senere.

Mvh Hanne og Heidi

• Heidi Charlotte Jeppesen den 15-08-2016
    Hej 2. klasses forældre laugh

Nu har vi været igang i en uges tid og det er en fornøjelse at undervise i klassen. Klassen er inde i en rigtig god udvikling, både fagligt og socialt. Vi møder glade børn hver dag, der glæder sig til at komme igang. Vi håber det fortsætter og det tror vi på at det gør. Som belønning bliver der givet to krydser for en god time og børnene er meget opmærksomme og dygtige til at vurdere deres indsat. Når vi har fået 45 krydser fejrer vi successen med en film og popcorn.

Praktisk info:
    -Ved fravær/sygemelding vil vi gerne, at I skriver i kontaktbogen, så både Hanne og Heidi kan se meddelelsen. Vi tjekker intra hver morgen i tidsrummet 7.30 - 8.00.

-Idræt: Husk idrætstøj+håndklæde. Alle deltager, hvis der ikke er givet anden besked fra hjemmet. Tjek for fodvorter. Ved fodvorter husk badesko og strømpe til brug i salen.

Ses til forældremødet d. 14/9  kl. 18.30.
    Dagsorden følger senere.
    Mvh Hanne og Heidi

• Hanne Vandrup Petersen den 08-08-2016

1. Skoledag for 1. Klasse.
    Selv om vejr og vind drillede fik vi en god dag og vi glæder os  at se jer igen i morgen.
    vh. Heidi og Hanne

Hanne Vandrup Petersen den 20-04-2016
Ingen aktuelle dokumenter
Ingen aktuelle nyheder

Mon vi får en sådan vinter igen???