Toppedalskolen

Et trygt sted at være for at lære

Brøndumvej 50 eller Vilstedvej 161, 9670 Løgstør - tlf. 9966 8600 - mail: toppedalskolen@vesthimmerland.dk

Dan Michael Christophersen den 26-09-2016
    Hej!

9-kl. eleverne kan ikke finde Hackaton opslaget i elevintra. Jeg sender det derfor til alle for en sikkerhedsskyld.

MVH Dan
    Ina Holst Hansen den 20-09-2016
    Da det er sæson for lus, giver skolesundhedsplejesken følgende råd til jer:

• Der skal kæmmes! Brug ikke de små af plast, men brug en kam af stål med lange tænder. Det kan gør ondt, men trækker alle æg med.
    • Brug mindre energi på at fryse sengetøj, bamser osv og mere på kæmning. lus kravler sjældent af hovedet, med mindre der er rigtig mange. De har svært ved at overleve mere end 17 timer uden mennesker.
    • Sæt jeres børns hår op i stramme knolde/fletninger. Løst hængende hår fanger nemmere lus.
    • Tal med jeres barn om krammeri, deling at hatte/caps og hårbørster.
    • Lone (sundhedsplejesken) havde faktist hørt om at man i ekstreme tilfælde KUNNE bruge en blanding af sprit og balsam til at få ram på de små bæster, men det er hårdt for hovedbunden. Ellers findes der forskellige midler på Apoteket, dog anbefaler hun at kæmme.
    • Husk hinanden på det gentagende gange, så alle er med på kampen.
    • Lus' livscyklus består af flere stadier der ændrer sig hver 2. dag, kæm derfor ofte og flere gange om ugen.
    Held og lykke med krigen mod bæsterne!!!devil

mvh
    Ina
    Heidi Charlotte Jeppesen den 19-09-2016
    Der er lus i indskolingen.
    Tjek jeres børn.

Anne-Sophie Amager den 16-09-2016
    TAK til nogle dejlige unger for en dejlig dag!

Måske er der et par stykker der skal have et møde med et bad senere i dag angel
    Tjek også for flåter :)

Vi har bygget huler, lavet og spist suppe, snittet grene, savet i pinde, lavet ild og spist ristede skumfiduser :)

Hav en dejlig weekend!

Vh Anne-Sophie, DortheMarie og Hanne VP
    Lisbet Haaning den 15-09-2016
    Vi siger hjertelig velkommen til Julie i 1. klasse. Hun starter fredag d. 16 september, vi glæder os meget.
  • Heidi Charlotte Jeppesen den 12-09-2016

På tur til "Hytten" med 0. og 1. klasse.
    Heidi Charlotte Jeppesen den 09-09-2016

O. klasse og 1. klasse på tur til  Limfjordsmuseet
    Vi havde en fantastisk dag med solskin og glade børn.
    Vi fangede rigtig mange krabber, men også søstjerner og rejer.
    Inde på museet var Andreas rigtig god til  at fortælle om dyrelivet i Limfjorden. Alle lyttede interesseret og var gode til at svare på spørgsmål.
    Derefter spiste vi vores madpakker og gik i samlet flok ned til stranden for at samle skaller og sten. Så blev det tid til at gå  mod busstationen. Det var nogle trætte børn der kørte mod Toppedalskolen, efter at  have tilbragt en rigtig dejlig dag ved Fjorden.
    Mvh indskolingspersonaletsmiley

• Hanne Vandrup Petersen den 09-09-2016

Dagsorden til forældremøde i 2.kl.
    Onsdag den 14 september kl. 18.30-20.30
    Tilstede er Heidi Jeppesen, Lisbeth Haaning og Hanne V. Petersen
    1. Velkomst
    2. Information fra Skolebestyrelsen
    3. klassens trivsel
    4. Heidi informerer om matematik, engelsk og idræt
    5. Hanne informerer om dansk
    Lisbeth informerer om faglig fordybelse
    6. Kaffepause
    7. Forældrerådet:
    Valg af nyt forældreråd
    Klassearrangement?
    klassekasse
    8. Evt
  • Hanne Vandrup Petersen den 06-09-2016
    En lille film fra vores trivselsdag, med elever fra 2.- og 3. Klasse
    Vi havde en rigtig skøn dag, hvor selv vejrguderne var med os.
    Vi var på Limfjordsmuseet, hvor vi så masser af fisk. Store krabber og hummere og en masse andet småkravl. Eleverne var ude at se med vandkikkerter iført vaders og fangede småkravl med nettene.
    Eleverne hyggede sig, og på tværs af klasserne arbejdede de side om side og var aktive hele dagen, især krabbefiskeriet var en stor succes, og fangsten var ca. 160 stk. Det var en flok godt trætte elever, vi kom hjem med.
    hilsen indskolingen

Christine Thellefsen den 06-09-2016

I uge 38 og 39 vil der være chance for, at der dukker en politimand op på skolen for at udtage nogle enkelte elever i klasserne til en samtale omkring politipraktik.

• 27-09-2016
    Skole/hjem samtaler · 1A
  • 28-09-2016
    Skole/hjem samtaler 1. kl. · 1A
  • 03-10-2016
    Skolefoto · 0A · 1A · 2A · 3A · 4A · 5A · 6A · 7A · 8A · 9A · 9A · LBO GRÆSHO · LBO MARIEH · LBO SOMMER
  • 04-10-2016
    Skolefoto · 0A · 1A · 2A · 3A · 4A · 5A · 6A · 7A · 8A · 9A · LBO GRÆSHO · LBO MARIEH · LBO SOMMER
  • 04-10-2016
    Skolehjem · 0A
Ingen aktuelle dokumenter
Ingen aktuelle nyheder

Mon vi får en sådan vinter igen???