• Brøndumvej 50 eller Vilstedvej 161, 9670 Løgstør

Toppedalskolen

• Jari Ivan Sørensen den 23-04-2014
    SE, HVAD DENNE SKOLE KAN TILBYDE LIGE NETOP DIT BARN. KLIK PÅ 'intro.avi' OG VÆLG 'Åbn':
    Kristine Licht Molsing den 26-03-2015
    1. klasse har lavet STOMP
  • Jane Dodensig Hermansen den 05-03-2015
    Innovationsdag på Hhx

Onsdag den 4. marts var den almindelige undervisning for udskolingen aflyst til fordel for et spændende forløb med nøglebegreberne kreativitet, iværksætteri og innovation. Det hele foregik på Erhvervsskolerne i Aars, hvor eleverne i mindre grupper skulle forfølge og gennemtænke en ide fra grundtanke til salgsklar produkt. I grupperne, som alle blev vejledt og støttet af engagerede 3.g's elever, blev der talt om praktiske foranstaltninger,brugerflader, salgststrategier, målgruppe, markedsføring og behovsanalyser. Afslutningsvis fremlagde grupperne deres produkt - spændende opfindelser som  moderne blandselv-slikautomater, selvoppumpelige bolde og trailer med indbygget vægt.
    Alt i alt en rigtig god dag.
Ingen aktuelle dokumenter
Ingen aktuelle nyheder