• Brøndumvej 50 eller Vilstedvej 161, 9670 Løgstør

Toppedalskolen

• Jari Ivan Sørensen den 23-04-2014
    SE, HVAD DENNE SKOLE KAN TILBYDE LIGE NETOP DIT BARN. KLIK PÅ 'intro.avi' OG VÆLG 'Åbn':
  • Jane Dodensig Hermansen den 26-06-2015

Årets dimittender fra Toppedalskolen 2015

Vi takker for et godt samarbejde og en rigtig hyggelig dimensionsfest. Vi ønsker jer alle god vind fremover og håber selvfølgelig, at I får tid til at kigge forbi Toppedalskolen i fremtiden.

Mange hilsner
    lærerne
    Christine Thellefsen den 25-06-2015
    Levering af skolekort
    Leverandøren af de nye skolekort, kan ikke nå at lave buskortet til opstarten af det nye skoleår. Derfor SKAL eleverne sige til chaufføren; ”mit skolekort er på vej”. NT's chauffører og kontrollører bliver orienteret herom, så der ingen problemer bliver for børnene.

De nye buskort vil blive leveret i løbet af uge 32, og når jeg har modtaget dem på kontoret, skal jeg sørge for, at eleverne får dem udleveret hurtigst muligt.

De elever som ikke længere opfylder afstandskriterierne vil få direkte besked herom.

Christine - sekretær

Ingen aktuelle dokumenter