Toppedalskolen

Et trygt sted at være for at lære

Brøndumvej 50 eller Vilstedvej 161, 9670 Løgstør - tlf. 9966 8600 - mail: [email protected]

• Jane Dodensig Hermansen den 15-11-2018
    Vi havde i dag besøg af borgmester Per Bach Laursen. Per ville gerne se skolen og danne sig et indtryk af stedet. I denne anledning havde vi fået nogle af eleverne til at fortælle om skoleskak og vores ordpilot-kursus. Derudover blev der også vendt emner som inklusion, gode overgange, forældreopbakning, det gode arbejdsmiljø og meget mere. Borgmesterens program var stram, hvilket gjorde, at han kun så Brøndumvej.

Lisa Schmidt Kjeldsen den 15-11-2018

Vedr.: Foto
    Fra torsdag den 15. november kl. 6 og frem til og med mandag den 19. november vil der, hvis der er bestilt en portrætserie, være mulighed for at udvælge det udtryk der ønskes printet. Skulle du have glemt at bestille en billedpakke bedes du maile fotosedlen til os. Udvælgelsen sker på

Lisa Schmidt Kjeldsen den 14-11-2018
    Se indslaget fra TvNord om vores skærmkursus.

Jane Dodensig Hermansen den 07-11-2018
    I dag har 5. klasse været på forfatterbesøg på Løgstør skole. I år var det forfatteren Josefine Ottesen, som var besøgets hovedperson. Josefine fortalte om hendes forfatterskab, og eleverne havde mulighed for at stille hende spørgsmål. Eleverne fortæller, at det var et rigtigt godt og spændende besøg.
  • Lisbet Haaning den 31-10-2018
    Bedsteforældredag indskolingen.

Bedsteforældredag i indskolingen er fredag d. 30/11 hvor bedster julehygger med børnene i forskellige værksteder. Invitation kommer senere, men giv allerede nu bedsterne besked, så vi kan blive rigtig mange til en hyggelig dag.

M.v.h.
    Personalet i indskolingen.
  • Hanne Vandrup Petersen (HVP) den 12-10-2018
    En lille hilsen fra motionsdagen for 2. og 3. kl.
    Vi har haft en god dag med godt vejr, så det har været en ren fornøjelse at motionere i dag.
    Her lidt lidt billeder fra dagen.
    vh. Lærerne
Ingen aktuelle dokumenter